1 Välj plats
2 Välj plats
3 Välj plats
4 Välj plats
5 Välj plats
6 Välj plats

Säsongskort Sittplats Privat 2022/2023


All-inclusive eller seriekort
Abonnemang är all-inclusive där du betalar en fast summa oavsett hur många matcher det blir och slipper räkningar i efterhand. Kortet gäller samtliga hemmamatcher på försäsongen, under hela grundserien samt alla slutspelsmatcher. Du kan välja att betala månadsvis eller hela summan årsvis. Abonnemang tecknas för 12 månader och förlängs automatiskt om det inte sägs upp senast 1 mars 2023.
 
Seriekortet gäller endast hemmamatcherna i grundserien. Vid slutspel förlängs kortet automatiskt om det inte sägs upp innan den 1 mars och du betalar för varje slutspelsmatch i efterhand. Försäsongen ingår inte.

Familjepaket
Prisreduceade paket på utvalda sektioner på sittplats. Sektion L och på ytterkant av sektion K. För att såsongskortet ska vara giltig krävs minst 1 barn och 1 vuxen i entrén tillsammans. Barn gäller upp till 18 år. 

Ståplatskort
714-kort är för dig mellan 7 - 14år. Ungdomskort gäller för dig som är 15-18 år och vuxenkort för dig som är över 18år. För att studentkort ska vara giltigt ska du kunna visa UmU-kort, CSN, Mecenat eller liknande i entrén.

Supporterkort
Årets supporterkort kommer endast säljas till Green Devils medlemmar. Erbjudande skickas ut via mail när du blivit medlem.

Barn under 7 år:
Fri entré på ståplats eller om barnet sitter i medföljande vuxens famn

NDHL All-inclusive
Tillsammans med säsongskortet kan du köpa till alla damlagets matcher för halva priset – endast 199 kronor. Intäkten för tillägget går till damlagets satsning mot SDHL så det är också ett bra sätt att visa dina rätta färger.
 
Digitalt eller plastkort
Årets säsongskort levereras digitalt och kan sparas i din mobiltelefon. Vill du ha det fysiska plastkortet så väljer du detta som ett tillval för 100 kronor. Den digitala biljetten mailas ut i september och finns då också på "Mina sidor". Plastkortet skickas hem i brevlådan innan seriestart. Sista dag för bokning av plastkort är 30 juni.
 
Villkor Abonnemang
I abonnemang ingår samtliga matcher på försäsongen, grundserie och slutspel. Avtalet gäller 12 månader från teckningsdatum och förlängs automatiskt med ytterligare 12 månader om det inte sägs upp innan den 1 mars årligen. Uppläggningsavgift på 50 kronor tillkommer men ingen övrig avi eller fakturaavgift. Du säger upp ditt säsongsabonnemang här: https://bjorkloven.propublik.se/uppsagning  

Villkor Seriekort 
Seriekort gäller endast grundserien. Kortet förlängs automatiskt vid ett eventuellt slutspel och faktureras separat efter säsongen med aktuellt matchpris gånger antalet matcher som spelas – oavsett om du är på plats eller inte. Om du inte önskar att förlänga ditt kort måste du aktivt tacka nej senast 1 mars här, https://bjorkloven.propublik.se/uppsagningserie.
 
Övriga villkor
Seriekortet och abonnemang ger tillträde till Björklövens hemmamatcher under förutsättning att publik tillåts. Matcher som spelas med publikrestriktioner kommer inte återbetalas. Vi reserverar oss för rätten att flytta på din säsongskortsplats i sidled i syfte att optimera beläggningen.

 

Välj kategori

SittplatsFamiljSeniorHKPStåplats

Välj sektion

Valda platser

Sektion Rad Plats