Har du ett gröngult hjärta?

Lövenbyggare är inte en produkt eller prisvärt abonnemang. Det är en investering du gör med hjärtat. Lövenbyggare blir du av kärlek till föreningen och känslan att vara med och göra skillnad. Sedan starten har Lövenbyggarna gemensamt bidragit med flera miljoner kronor som är livsviktiga för vår ungdomsverksamhet. Björklöven framtid.

Som Lövenbyggare får du ett medlemskort att visa med stolthet. Ett bevis på att du är en viktig person som föreningen vill ge exklusiva förmåner som inte går att köpa för pengar. Som ett SMS från Per Kenttä när han har värvat en spelare eller något helt annat som bara våra närmaste får ta del av. Förmånerna förändras med tiden men känslan att göra något viktigt för Björklöven kommer att bestå.

Att bli Lövenbyggare kostar 100 kronor i månaden. En liten investering som gör stor skillnad. Vill du vara med och bygga Björklöven?

Som Lövenbyggare tycker vi det är självklart att du:
·      har rösträtt på årsmötet.
·      får köpa biljetter till attraktiva matcher före biljettsläppet.
·      får 2 sittplatsbiljetter till utvalda matcher per säsong.
·      är med och röstar fram årets spelare i herr och damlag.
·      får exklusiv information från ledningen via mail
·      blir inbjuden till digital träff med VD/sportchef
·      får sillynyheter via SMS.
·      har möjlighet att få 2 merchandise signerade vid köp.

Dessutom ingår:
·      medlemskap i IF Björklöven


Villkor
Lövenbyggarmedlemskap gäller 12 månader och förlängs automatiskt årsvis om det inte sägs upp. Uppsägningen skall göras här, https://bjorkloven.propublik.se/uppsagninglb

Produkter

  • SEK
  • Total (SEK) SEK

Dina uppgifterBetalsätt